Welke nagelproducten vind je in onze nagelgroothandel?

UV Gel Polish

Ben je het ook beu om nagellak te hebben die er na 2 dagen al afbladert? Met de hoogwaardige gel- en acryllak uit het gamma van onze nagelgroothandel Nailcenter Miranda is dit verleden tijd. Wij verdelen de merken NÉONAIL, MOYRA en onze eigen selectie NM Supplies.

Nagellak

Wij bieden je salonkwaliteit nagellak. Onze lak staat bekend om zijn goede, egale dekking en langdurige, mooie effect. Je hoeft slechts 1 à 2 lagen aan te brengen om de optimale kleur te krijgen. Dit scheelt een hoop tijd en je hoeft minder snel een nieuw potje te kopen.

Nagellak kleuren

Ons assortiment aan nagellak is zeer ruim. We hebben UV gel polish, UV gel, classic nail polish en acryl gel in álle kleuren. Wil je extra opvallen? Ga dan voor onze spider gels, transfer foil gels, builder gels en paint gels. Ook leveren we allerlei effecten en versieringen, denk aan smoky effect, of onze eigen chrome’s collectie!

Nagellakproducten

Daarnaast leveren we hoogwaardige nagellakproducten waarmee je de nagellak zo mooi en goed mogelijk kunt aanbrengen. Denk aan een nagellamp, vijlen, penselen, nagelfrees en allerlei nagelverzorgende vloeistoffen.

Duo Acryl Gels

Wil jij mooie, lange nagels, maar heb je last van nagelbijten? Dan zijn acrylnagels voor jou de oplossing! Ook wanneer je werkt in omgevingen waar je nagel meer afzien, in de schoonmaak of poetssector zijn acrylnagels de beste oplossing. En terecht. Ze zorgen voor een natuurlijke verlenging en versteviging van je nagels.

Acrylnagels

Acrylnagels bestaan uit acrylpoeder en acryl liquid. Als dit wordt samengevoegd ontstaat er een kneedbaar bolletje. Maar bij NÉONAIL maken we het een stuk gemakkelijker met onze acrylgel. Je kunt een aantal stappen overslaan. De gel heeft namelijk al de juiste verhouding, waardoor je geen acryl poeder met acryl liquid hoeft te vermengen. Je brengt de gel aan op de nageltip, smeert deze uit en drukt deze aan met een penseel, in iedere gewenste vorm. Zo simpel is het!

Acryl nagel set

Wil je alle benodigdheden voor jouw acrylnagels in één keer aanschaffen? Koop dan onze acryl nagel set. Hierin zit alles wat jij nodig hebt om helemaal zelf aan de slag te gaan, waaronder: acrylgels, nagel tips, penselen en nailcleaner. Op naar een prachtig resultaat dat lekker lang blijft zitten.

Removers/Acetone

Op zoek naar nagellak remover die zelfs de donkerste nagellak grondig en voorzichtig verwijdert? Bij NÉONAIL vind je removers met en zonder aceton waarmee je zonder je nagelplaat en huid te beschadigen de lak er eenvoudig af kunt halen.

Nagellak remover

Er zijn verschillende soorten nagellak removers. Bij NÉONAIL hechten wij veel waarde aan kwaliteit en de gezondheid van je nagels. Daarom vind je bij ons alleen de hoogste kwaliteit nagellak remover. We hebben zelfs nagellak remover in ons assortiment met vitamine C, E, proteïne en de plantaardige arganolie. Hiermee voed je de nagelplaat en verbeter je de gezondheid van je natuurlijke nagels. Zo kun je je nagels zorgeloos opnieuw lakken. Onze nagellak remover kun je ook aanbrengen op kunstnagels.

Tips

Verlang jij naar mooie lange nagels, maar bijt je erop of breken ze snel af? Dan zijn nagel tips voor jou de oplossing. Hiermee kun je mooie, natuurlijk ogende gel- en acrylnagels aanbrengen.

Nagel tips

Nagel tips zijn er in verschillende soorten en maten. Welke geschikt zijn voor jou hangt af van de breedte en kromming van je nagels. Ook is het belangrijk om te bepalen of je natuurlijke nagels ovaal, vierkant of rond zijn. We raden je aan liever voor te grote dan voor te kleine nagel tips te gaan. Je kunt ze nog altijd in de juiste vorm vijlen.

Nagel tips kopen

De nagel tips zijn los verkrijgbaar, maar als je voor het eerst gel- of acrylnagels maakt, raden we je aan voor een NÉONAIL starterskit te gaan. Hier zitten alle benodigdheden in om je kunstnagels op eenvoudige wijze aan te brengen.

 

Leave a Reply