PNS Stiletto DeLuxe 2in1 Sjablonen 100 stuks

7,20

De PNS DeLuxeSjablonenis een 2in1 sjabloon.In deze sjabloon zit een doorbreek lijn(zie witte lijn) waardoor je geen andere sjablonen meer nodig bent. Deze sjablonen kun jevoor zowel korte als lange nagels gebruiken.

Artikelnummer: 65094668 Categorieën: ,
 

Beschrijving

De PNS DeLuxe Sjablonen is een 2in1 sjabloon. In deze sjabloon zit een doorbreek lijn (zie witte lijn) waardoor je geen andere sjablonen meer nodig bent. Deze sjablonen kun je voor zowel korte als lange nagels gebruiken.

 

Op de stippellijn kun je hem door breken voor korte nagels, en wil je langer dan laat je het zitten want deze sjablonen zijn uitermate geschikt voor stiletto nagels. Tevens kan je hem ipv doorbreken ook dubbel vouwen voor nog meer stevigheid.

Ze zijn gemaakt van de beste materialen, en hebben dan ook een holografische aluminium verstevigings laag waardoor de sjabloon op zijn plek blijft zitten zowel bij hoge temperaturen als warme-vochtige handen.

Zelfs de lijmlaag plakt als dubbelzijdige tape.

Door de handige in keping is jou voorwerk al gedaan en zal de sjabloon goed aansluiten om de vinger.

De PNS sjablonen bevatten lijnen in zowel diagonaal als horizontaal en verticaal. Ook de cijfers op het sjabloon zijn erg handig voor het bepalen van de lengte.

Deze sjablonen zijn geschikt voor zowel beginner als professional die de nagels wil gaan verlengen met acryl, gel, poly, rubber, b bottle, fiber etc.

Inhoud: 100stuks verpakt op rol.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PNS Stiletto DeLuxe 2in1 Sjablonen 100 stuks” te beoordelen