NeoNail baby boom nude base 8367-7

13,92

Baby Boomer Base Nude Base

Ben je op zoek naar een hybride basis met toevoeging van kleur, perfect voor een klassieke, subtiele manicure? Ontdek een noviteit van NEONAIL die aan uw behoeften voldoet! Hier is de peach Nude Base-nagelbasis uit de BABY BOOMER BASE-collectie! Met behulp van dit product kunt u een vrouwelijke, elegante manicure voorbereiden die een geweldige achtergrond zal zijn voor verdere versieringen, bijvoorbeeld een tijdloze French of een modieuze babyboomer.

BABY BOOMER BASE is een basis waardoor:

Uw manicure blijft zelfs op dunne, broze nagels zitten omdat het versterkende eigenschappen heeft;
in enkele ogenblikken creëer je je styling dankzij de semi-transparante en medium dikke formule die gemakkelijk aan te brengen is:

  • je bouwt en verlengt nagels tot 7 mm
  • je krijgt een elegant, subtiel effect
  • je creëert een perfecte French of babyboomer manicure als je de perzikkleur van Nude Base combineert met witte hybride vernis of een product uit de verfgelcollectie
  • je stilering gaat lang mee, zelfs als je geen nagelprimer gebruikt
  • je bespaart tijd, omdat je de Nude Base-tint kunt voltooien zonder de styling van je nagels te verwijderen.

Wil je een mooie manicure maken die er elegant en natuurlijk uitziet? Kies een product uit de BABY BOOMER BASE-serie in de kleur Nude Base!

Waar het product aan voldoet: perfecte basis voor het creëren van tijdloze Franse en babyboom stijlen. Dankzij hen krijg je het effect van een natuurlijk ogende styling in prachtige tinten semi-transparant roze en perzik.

Artikelnummer: 8367-7 Categorieën: ,
 

Extra informatie

Kleur

beige, Perzik

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NeoNail baby boom nude base 8367-7” te beoordelen