Workshop rubberbase RIAB – Nailcenter Miranda

145,20

Workshop rubberbase – RIAB

Gelpolish is een gelsysteem waarbij de nagels gelakt worden zoals een nagellak maar waarbij de kleur 3-4 weken perfect blijft zitten. De Gellak van NEONAIL is afweekbaar (gelpolish) maar kan ook mits de nodige training met de vijl of frees weggehaald worden.

Voorkennis:

We starten vanaf nul. Dus geen voorkennis nodig.

techniek

:
Na een kort theoretisch deel leert u de nagel voor te bereiden (mini-manicure) en hoe u een full color strak lakt en hoe u het kan verwijderen.

Prijs:

120 euro (excl btw)

Model:

U hebt GEEN model nodig. U werkt op eigen nagels

Certificaat

Na de opleiding ontvangt u een certificaat.

Welke data? Stuur mailtje naar info@nailcentermiranda.be of bel 0477/429394.

Artikelnummer: WORKSHOP-RIAB Categorie:
 

Beschrijving

Deze workshop is een introductie van NEONAIL’s unieke rubberbasis voor de perfecte gellak afwerking. Het is speciaal ontworpen voor zeer zwakke en dunne nagels, voor probleemnagels waarop de producten gemakkelijk liften (gel, acryl, gellak en acrylgel). De basis heeft een hoge hechting. Net als de hele Neonail-lijn is deze basis zelf nivellerend dus het zal de behandeling versnellen. Omdat de basis een uitgebalanceerde consistentie heeft, is er geen verspilling van materiaal. Matig dikke, elastische formule van de basis maakt het gemakkelijk om aan te brengen zonder dat het product in de nagelriemen en -wallen loopt.

Het stelt u in staat om gemakkelijk alle oneffenheden van de nagelplaat te maskeren en wipnagels visueel te corrigeren zodat u een perfect vlak oppervlak krijgt.
De basis kan zowel bij dunne applicatie als bij verlenging of versteviging van de nagelplaat gebruikt worden. De basis is ook geschikt voor het repareren en corrigeren van nagels, voor gebruik in designs. De basis is flexibel en geeft een ongelooflijke sterkte en weerstand tegen afbrokkelen of scheuren. Het heeft geen uitgesproken geur, wat zorgt voor comfort tijdens het werk.

Waarom is de Rubber Base Manicure&Pedicure de meest geschikte basis?

  • Medium consistentie voor het gemakkelijk aanbrengen van de basis op uw nagels;
  • Verzorgende eigenschappen omdat de formule verrijkt is met vitamine B3, collageen, katoenproteïnen en sojamelk proteïnen;
  • Formule ideaal voor dunne, zwakke en breekbare nagels;
  • Uitstekende hechting zonder primer;
  • Versterkend, de mogelijkheid om de nagel te op te bouwen en tot 4mm te verlengen;
  • Gemakkelijk aan te brengen door het kort gevormd penseeltje;
  • Het product kan zowel onder een color gellak als op zichzelf worden gebruikt. Als u het solo aanbrengt laat het een mooie natuurlijke glans na zonder top coat.

Op zoek naar een workshop gelnagels, opleiding gelnagels of een opleiding nagelstyliste? Bekijk dan zeker ons aanbod!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop rubberbase RIAB – Nailcenter Miranda” te beoordelen