Product

24,95

7 ml, 15 ml en 30 ml

Artikelnummer: 7253 Categorie:
 

Beschrijving

NEONAIL Expert Builder Gel Cover Peach
De bouwgels uit de NN Expert lijn worden gebruikt om de nagelplaat op te bouwen en te verlengen, zowel voor tips als voor sjablonen.
Dankzij hun consistentie van gemiddelde viscositeit zijn ze geschikt voor zowel beginners als gevorderde stylisten. De zelfnivellerende consistentie zorgt ervoor dat de juiste vorm in een mum van tijd wordt bereikt en als deze eenmaal is uitgehard, kan de gel gemakkelijk worden verwerkt met een nagelvijl. De producten worden uitgehard met LED-, UV- en CCFL-lampen.
Er zijn verschillende tinten beschikbaar: Cover Peach, Light Peach, Light Pink, Natural Peach, Natural Pink, Perfect White, Clear.

VOLUME
30 ml

UITHARDINGSTIJD
Hardt uit in een 48W LED-lamp gedurende 60 sec. (in een lamp met lagere vermogens, verhoog de seconden).

VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en huid. Het product kan allergien of irritatie veroorzaken. Niet gebruiken als u allergisch of overgevoelig bent voor de ingredinten van het product. De behandeling stopzetten bij irritatie of overgevoeligheid.Stel de Gelpolish niet bloot aan directe UV-stralen.Gebruik het product alleen waarvoor het bedoeld is.NEONAILgellak / soak-off / gelpolishis bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Niet te gebruiken onder de 16 jaar.

OPMERKINGEN
Door de individuele kleurenkaart in uw beeldscherm is het mogelijk dat de kleuren van de foto’s enigzins kunnen afwijken van de echte kleuren van onze producten. Kom vrijblijvend langs in n van onze winkelsom de kleurstalen te zien.
Gebruik de LED gel-producten enkel binnen en uit de buurt van UV-LED- en zonlicht kunnen de gellak / soakoff verharden! Bewaar uw producten daarom altijd op een koele en droge plaats.

SAMENSTELLING
DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIMETHACRYLATE, PEG-4 DIMETHACRYLATE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, PEG/PPG-27/27 DIMETHICONE, METHYL BENZOYLFORMATE,
TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, P-HYDROXYANISOLE, HYDROQUINONE, BHT, CI 60725.

– – –

GEBRUIKSAANWIJZIGING

 1. Breng een kleine hoeveelheid NEONAIL Nail Cleaner(art.1051) aan op een cotton(art.1582) en wrijf dit goed op de natuurlijke nagel om de nagelplaat te ontvetten.
 2. Duw de nagelriem voorzichtig achteruit met de Wood Stick(art.1586).
 3. Verwijder alle loszittende stukjes dode huid met de platte kant van de Wood Stick.
 4. Vijl de natuurlijke nagel in vorm en zorg dat alle lengtes gelijkmatig zijn. Gebruik hiervoor de vijl met de 180 gritt.
 5. Verwijder de glans van de natuurlijke nagel met de vijl 180 gritt. Vijl van bovenaan de nagelriem tot aan de vrije boord op de natuurlijke nagel om deze mat te vijlen.
 6. Verwijder het stof met een manicureborsteltje(art.B110)
 7. Breng een kleine hoeveelheid NEONAIL Nail Cleaner aan op een cotton en wrijf dit goed op de natuurlijke nagel om de nagelplaat nogmaals te ontvetten en alle stofdeeltjes weg te nemen.
 8. Breng een dunne laag Builder Gel in de gekozen tint aan op de natuurlijke nagel en tips. Uitharden in een LED-lampgedurende 60 sec. Niet cleansen.
 9. Breng vervolgens een dikkere laag Builder Gel aan in de gekozen tint en hard uit in een LED-lamp. Niet cleansen.
 10. Gebruik een 180 grit vijl om de nagels hun definitieve vorm te geven en eventuele oneffenheden te egaliseren.
 11. Stof verwijderen met een manicurebrush en cleansen.
 12. Op de nagels die op deze manier zijn voorbereid, kunnen we onmiddellijk elke kleur aanbrengen, bijvoorbeeld een gellakof Simple 1stepvan NEONAIL zonder de basis aan te brengen, en afwerken met een topcoat.
 13. Werk af met een nagelriemolievan NEONAIL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Product” te beoordelen