NEONAIL – Lagoon Magic Effect 02 – 9066

8,41

De Lagoon Magic Effect 02 van NEONAIL komt volledig tot zijn recht wanneer je hem aanbrengt op de zwarte Pure Black gelpolish.

Artikelnummer: 9066 Categorie:
 

Beschrijving

LAGOON MAGIC EFFECT 02
Er komen bijzondere dagen aan en je bent op zoek naar dat ene extraatje voor je nagels? Wat dacht je van een multidimensionaal effect dat zich als een kameleon naar je outfit vormt?
Wij hebben precies wat u zoekt! Het speciale effect heet Lagoon Magic Effect 02.
De mooie, diepe kleur van het veelzijdige effect laat harten sneller kloppen zodra je het op je vingernagels draagt.

Het gaat heel snel en gemakkelijk: lak je nagels met een base en laat ze uitharden onder de LED lamp. Vervolgens breng je een kleur naar keuze aan en laat je deze uitharden onder de LED lamp. Wrijf nu het effect in de plaklaag en verzegel je nagel met de Hard Top van NEONAIL. In een mum van tijd heb je een mooie en aparte nailart gemaakt. Afhankelijk van de kleurkeuze kan het effect in een nieuw licht schijnen.

De Lagoon Magic Effect 01 van NEONAIL komt volledig tot zijn recht wanneer je hem aanbrengt op de zwarte Pure Black gellak. Ontdek de verscheidenheid van het buitengewone effect – geniet van een multidimensionaal nageldesign dat verandert als een kameleon vanuit verschillende hoeken. Zelfs een kleine hoeveelheid poeder heeft een groot effect.

INHOUD
2gr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NEONAIL – Lagoon Magic Effect 02 – 9066” te beoordelen