Nail Drill (elektrische nagelfrees) Gelnagels – NM Supplies

119,79

Deze Nail Drill of elektrische nagelfrees van NM Supplies is een freestoestel dat geschikt is voor beginners maar ook door onze professionelen veel gebruikt wordt. Bij aankoop nu 10% korting!

Leren werken met een nagelfrees? Schrijf je in voor onze workshop Russian Manicure.

Wat is er zo speciaal aan deze elektrische professionele nagelfrees?

35000 RPM
De meest indrukwekkende feature van deze frees is wel het vermogen. Met een paar simpele drukken op de knop kan de frees 35000 RPM genereren. De meeste hobby frezen kunnen rond de 5000RPM aan. Dit betekent niet alleen dat de klus velen malen sneller af is, maar dat het eind resultaat ook velen malen beter zal zijn!

Speciaal Magnetische technologie
Als je bezig bent met iemand zijn nagels, dan wil je natuurlijk niet afgeleid zijn. Volle focus is uitermate belangrijk, door de speciale magnetische technologie kan jij je hulpstukken en vrezen gemakkelijk in het apparaat stoppen en zijn ze altijd binnen handbereik!

Touchpad
De NM nagelfrees is uitgerust met een touchpad, hierdoor kan je gemakkelijk met 1 vinger de snelheid aanpassen, AAN/UIT zetten, of de draairichting aanpassen. Zo zorg jij ervoor dat je de volle focus kunt houden op waar jij mee bezig bent.

Extra Stil
Nagelvrezen staan erom bekent dat ze veel geluid maken, dit is vaak erg vervelend! Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de nagelfrees een stuk minder geluid maakt. Dit maakt het toch net een stukje fijner werken.

Tips voor Gebruik
Nagelfrees is een professioneel product, iedere nagelspecialist zal hiermee perfect kunnen werken. Ben jij hobbyist of nog net begonnen? Geen probleem, de frees is gemakkelijk in gebruik en zal er daarnaast voor zorgen dat je sneller meer ervaring op zal doen met pedicuren of manicuren!

Inhoud verpakking:
1x Nagelfrees
4x Hulpstukken
1x Freespen
1x Oplaadkabel

Heb je het werken met een nagelfrees nog niet helemaal onder de knie? Volg dan onze workshop Russian Manicure.

Technische gegevens en parameters:

Gewicht: 360 g
Voedingsspanning: 220-240 V AC
Frequentie: 50/60 Hz
Uitgangsspanning: 15 V DC
Uitgangsvermogen: 21
Afmetingen: 12×12,5×3,5 cm

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nail Drill (elektrische nagelfrees) Gelnagels – NM Supplies” te beoordelen