Prijzen

Wil je weten wat een mooie set nagels kost? Hier vind je alle prijzen van gelnagels, BIAB, RIAB, french, babyboom tot acryl nagels en nail art.

Producten

Afhankelijk van je wensen, bv verlenging van nagels of als je nagels moeten herstellen kiezen we voor de juiste producten voor jouw nagels.

Workshops

Plaats je zelf nagels of wil je alles te weten komen om ze te plaatsen, dan kan je altijd één van onze workshops volgen.

Nagelstudio Nailcenter Miranda - Markt 18 Tessenderlo

Schoonheid en Esthetiek

Voor veel vrouwen zijn nagels een deel van hun uiterlijke verschijning, en mooie nagels kunnen een gevoel van verzorging en zelfvertrouwen bevorderen. Ze kunnen het totaalbeeld verbeteren en als een vorm van zelfexpressie dienen.

Zelfzorg en Ontspanning

Het verzorgen van de nagels kan als een vorm van zelfzorg worden beschouwd. Veel vrouwen vinden het ontspannend om hun nagels te lakken of om een nagelsalon te bezoeken, wat kan bijdragen aan hun gevoel van welzijn en geluk.

Voor veel vrouwen zijn mooie nagels een manier om hun vrouwelijke identiteit te uiten. Het kan worden gezien als een vrouwelijk attribuut en een manier om zich vrouwelijk en vrouwelijk te voelen.

Miranda

Nagelstudio Markt 18 Tessenderlo

Prijslijst 2023
Nailcenter Miranda - Markt 18 Tessenderlo

Natuurlijke & Gekleurde Nagellak Manicures

Riab/Biab/Natural

Duurtijd 1u:30

€40

Riab/Biab/Color

Duurtijd 1u:30

€42

Gel

set zonder verlenging

Duurtijd 1u:30

€50

set met verlenging (kort)

Duurtijd 2u

€65

set met verlenging (lang)

Duurtijd 2u

€70

verlengen per nagel

Duurtijd 10 min

€2

Bijwerken

Verwijderen BIAB/GEL/DUO ACRYLGEL (incl. verzorging- mini manicure)

Duurtijd 10 min

€23

Herstel van een nagel, 1 week garantie.

Duurtijd 10 min

€5

Duo acrylgel

set zonder verlenging

Duurtijd 1u:30

€55

set met verlenging (kort)

Duurtijd 2u

€70

set met verlenging (lang)

Duurtijd 2u

€75

verlengen per nagel

Duurtijd 10 min

€2

Extra’s

Babyboom/colorboom

Duurtijd 10 min

€10

French

Duurtijd 10 min

€10

Nail art

Duurtijd 10 min

€0.5 – €5

YOUR NAILS SAY EVERYTHING ABOUT YOU

Follow & Share

@nailcentermiranda

Boek je volgende bezoek online

Producten

Nagelsalon - Nailcenter Miranda - Markt 18 Tessenderlo

Gel Polish

Gel polish is een type nagellak dat wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp om het te laten uitharden en een duurzame afwerking te creëren. Het biedt een langdurige en stevige manicure in vergelijking met gewone nagellak. Gel polish wordt aangebracht als gewone nagellak, maar vereist uitharding om te drogen en een glanzende, chipbestendige afwerking te krijgen. Het wordt meestal gebruikt op natuurlijke nagels en blijft langer zitten zonder te chippen of te vervagen.

Builder gel - Nagelsalon - Nailcenter Miranda - Markt 18 Tessenderlo

Builder Gel

Builder gel is een dikke, viskeuze gel die wordt gebruikt om natuurlijke nagels te versterken en vorm te geven of om nagelverlengingen te maken. Het wordt vaak gebruikt in een meerstappenproces om de lengte en vorm van de nagels op te bouwen. Builder gels zijn verkrijgbaar in verschillende viscositeiten, waardoor nageltechnici kunnen kiezen op basis van het gewenste resultaat. Ze worden uitgehard onder UV- of LED-lampen en bieden een sterke en langdurige afwerking.

BIAB - Nagelsalon - Nailcenter Miranda - Markt 18 Tessenderlo

BIAB (Builder in a Bottle)

BIAB, of “Builder in a Bottle,” is een type soak-off gel systeem dat de functies van gel polish en builder gel combineert. Het is een product in een enkele fles dat fungeert als basislaag, builder en topcoat in één. BIAB wordt op dezelfde manier aangebracht als gel polish, maar biedt meer kracht en structuur aan de natuurlijke nagels. Het is een populaire keuze voor mensen die een duurzame en langdurige manicure willen zonder dat ze meerdere producten nodig hebben.

Baby boom white paint getl - Nailcenter Miranda

RIAB (Rubber in a Bottle)

RIAB, of “Rubber in a Bottle,” is een ander type soak-off gelproduct dat soms wordt gebruikt in de nagelindustrie. Houd er rekening mee dat deze term niet zo gebruikelijk is, en er kan enige verwarring zijn, omdat sommige termen in de nagelindustrie regionaal of merkgebonden kunnen zijn. Het is mogelijk dat de term RIAB verwijst naar een soortgelijk product als BIAB, dat gel polish en builder gel combineert.

Duo acrylgel - Nagel salon - Nailcenter Miranda - Markt 18 Tessenderlo

Acryl

Acrylnagels worden gemaakt door het mengen van een vloeistof (monomeer) en een poeder (polymeer). Het mengsel wordt op de nagels aangebracht en vormt een kneedbaar bolletje dat vervolgens op de nagels wordt gemodelleerd tot de gewenste vorm en lengte. Acryl hardt uit door de lucht, wat betekent dat er geen UV- of LED-lamp nodig is om het te laten uitharden. Het duurt enkele minuten voordat het volledig uithardt. Acrylnagels staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid.

In het kort:
– Gel Polish wordt voornamelijk gebruikt voor kleurapplicatie en biedt een langdurige, chipbestendige afwerking.
– Builder Gel wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te versterken en te vormen of om nagelverlengingen te maken.
– BIAB is een combinatie van gel polish en builder gel, waardoor sterkte en kleur in één product worden gecombineerd.
– Acryl is een materiaal dat wordt gebruikt om nagels te verlengen of te versterken en wordt gemaakt door het mengen van een vloeistof en een poeder.

Heb je vragen of specifieke wensen? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te helpen en advies te geven.

Wat vinden onze klanten van Nailcenter Miranda

Amyna VanbrabantAmyna Vanbrabant
16:24 28 Jun 22
Super winkel! Super vriendelijk en top werkers💪🏼🫶🏼
Yves De BruyckerYves De Bruycker
22:08 23 Mar 22
Mijn ervaring bij Nailcenter Miranda is heel goed, gezellig en professioneel. Precies wat ik er van verwacht. De groothandel-winkel heeft een groot assortiment en gezellige uitstraling . Het is er fijn om dingen zelf te vinden en heel aantrekkelijk om eens lekker rond te snuffelen. Als je iets vraagt wordt je goed en vakkundig verder geholpen. Over het algemeen TOP !!!
Alessia MacchiafeveAlessia Macchiafeve
10:18 23 Mar 22
Veel keuze en een professionele uitleg, ook voor particulieren die zelf thuis aan de slag gaan met de topproducten van neonail! Een aanrader om een bezoekje te brengen!
Nancy VerwerftNancy Verwerft
10:10 23 Mar 22
Zeer aangename persoon heel vriendelijk en behulpzaam mooi verzorgde winkel en een klasse dame om cursussen bij te volgen voor de nagels heel goed uitgelegd een echte aanrader een top vrouwtje
Keshia AmbroosKeshia Ambroos
09:32 23 Mar 22
Heel vriendelijk en super goede service! 👌
js_loader

Workshops

Full Gel Artist

Full Gel Artist

Bekijk het programma

Introductie

Introductie NEONAIL

Bekijk het programma

Babyboom

Workshop Babyboom - Ombre

Bekijk het programma

Perfectie

Workshop Perfectie Gelnagels

Bekijk het programma

Frees techniek

Workshop Perfectie frees technieken

Bekijk het programma

RIAB

Workshop rubberbase RIAB

Bekijk het programma

Laatste nieuwtjes

Gelpolish aanbrengen in 10 stappen

We krijgen in de winkel vaak de vraag “Hoe breng ik het product juist aan?”. In 10 stapjes laten we zien wat je zeker moet doen om een goede gelnagel aan te brengen. 1. Ontvet de natuurlijke nagel met een NEONAIL Nail Cleaner en duw voorzichtig de nagelriem met een Wood Stick achteruit. 2. Maak de […]

Welke nagelproducten vind je in onze nagelgroothandel?

UV Gel Polish Ben je het ook beu om nagellak te hebben die er na 2 dagen al afbladert? Met de hoogwaardige gel- en acryllak uit het gamma van onze nagelgroothandel Nailcenter Miranda is dit verleden tijd. Wij verdelen de merken NÉONAIL, MOYRA en onze eigen selectie NM Supplies. Nagellak Wij bieden je salonkwaliteit nagellak. […]

Maak je afspraak

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
ADD TO iCAL CALENDAR